SHAKE MY WORLD

Shake my World lanserades i Februari 2008 och får anses vara en tämligen ny aktör på marknaden. Man har dock redan satt hård press på dom gamla drakarna av datingsidor genom att bevara det traditionella men samtidigt introducera ett nytt, fräscht koncept för online-dating. Genom att rikta in sig på aktiva singlar som gillar puls och att ha roligt i en opretentiöst miljö har man hamnat helt rätt i tiden!

Dom traditionella verktygen som låter dig söka efter eller matchas mot likasinnade finns där. Den stora nyheten ligger dock i möjligheten att träffa andra singlar via aktiviteter som arrangeras antingen av utvalda företag eller medlemmarna själva. Att Shake my World har fallit kvinnorna i smaken har visat sig genom att dem representerar en övertalighet i medlemsregistret vilket även det är tämligen unikt.

Hos Shake my World finns oändliga möjligheter för singlar med varierande intressen och personligheter att mötas i en naturlig och stimulerande miljö. Det kan vara allt ifrån pubkvällar, konserter och sportevengemang till semester-resor eller slottsvandringar. Du kan gå ensam på tu man hand med din date, ansluta dig till ett helt singel-gäng eller varför inte ta med barnen?

Att bli medlem på Shake my World är gratis och redan då får du tillgång till ett generöst utbud av verktyg. Du kan exempelvis söka efter andra medlemmar och använda matchningsfunktionerna. Dessutom har du möjlighet att anmäla dig till samt skapa egna aktiviteter. Vill du kunna läsa och skicka meddelanden, se dina besökare samt få förtur på aktiviteter ska du uppgradera till Guldmedlem.

Shake my World har satsat på en modern och levande webbplats där man i huvudsak lockar med aktiviteter för att medlemmarna ska kunna träffas under roligare och mer avslappnade former. Ett tydligt tecken för att man lyckats med detta är att man blev Utsedd till Bästa Svenska Dejtingsite 2008 av Internetworld och även representeras i deras lista över Sveriges 100 bästa sajter 2009!

REGISTRERA DIG GRATIS PÅ SHAKE MY WORLD

One thought on “SHAKE MY WORLD”

  1. Pingback: | Datingsidor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *