%%awsomnews1%%

#1 Firstdate – Snabbast växande nykomling!
Firstdate
Skandinaviens nykomling som får en ny medlem var 30:e sekund. Ger sina guldmedlemmar en unik träffgaranti och 70% av dem träffar någon att tycka om. Just nu är det 50% rabatt på 3-månaders guldmedlemskap!

Firstdate: Läs mer, Besök

#2 eDarling – Bli förälskad på riktig!
eDarling
eDarling är nya på den svenska marknaden och riktar sig till dig som seriöst vill träffa någon. Modernt personlighetstest kombinerat med traditionell touch har gjort dem till en framgångssaga utan like utomlands.

eDarling: Läs mer, Besök

#3 Match.com – Först, Störst, Bäst?
Match
Är störst i världen på dating och äldst av Sveriges datingsidor. Har väldigt mycket medlemmar och ett lättanvänt gränssnitt. SIFO-mätningar från 2009 visar att 55 personer träffar sin partner hos Match.com, varje dag!

Match.com: Läs mer, Besök

#4 Be2 – Hjälper dig hitta kärleken.
Be2
Mer än 29 miljoner användare! Välj själv, begränsa dig till Sverige eller sök partner internationellt. Be2 ger sina premium-medlemmar kontaktgaranti! En av få datingsidor som har betydligt fler kvinnliga än manliga medlemmar.

Be2: Besök

#5 Spraydate – Sveriges mest välkända dejtingsajt.
Spraydate
Den troligen mest välkända date-sajten där singlar från hela Sverige träffats sedan 1999. Med fräsch design, spännande funktioner och enkel navigering är sajten idag förstahandsvalet vid onlinedating för hundratusentals singlar.

Spraydate: Besök

#6 Victoria Milan – Gräset är grönare på andra sidan.
Victora Milan
För dig som lever i ett förhållande på tomgång. Här möter du andra i samma känslomässiga situation via en trygg & diskret tjänst. Om det blir mer än en hemligt flirt för att känna den magiska känslan av passion igen är upp till dig.

Victoria Milan: Besök

#7 Match4me – Dating för högutbildade.
Spraydate
En nykomling i Sverige som redan kan titulera sig “största mötesplatsen för välutbildade singlar”. Man har valt en annorlunda men populär inriktning som förutom via de vanliga kriterierna även matchar utifrån din utbildning.

Match4me: Besök

#8 Shake my World – Bästa svenska dejtingsajt 2008.
Shake my World
Snabbt stigande bland Sveriges datingsidor som satsar på nytt och fräscht koncept med häftig aktivitetsdejting utöver traditionell singeldating. Har tagit marknaden med storm och rekommenderas verkligen!

Shake my World: Läs mer, Besök

#8 50plusmatch – Dating för den äldre generationen.
50plusmatch
Det är trist att sitta ensam när ålderns höst kryper på men dating via nätet har tidigare varit svårt för den äldre generationen. 50plusmatch ändrar på det och ser till dina intressen när man hjälper dig hitta en livspartner.

50plusmatch: Besök

#7 Parship – När du letar efter en livskamrat.
Parship
Har i samarbete med väletablerade psykologer upprättat ett profilprogram (parship-test) som hjälper dig hitta en lämplig blivande partner.

Parship: Besök

#8 Meetic – Mer än 500 000 singlar.
Meetic
Över 30 miljoner singlar har tagit del av Meetics tjänster genom åren. En erfaren aktör som har ett stort utbud i Sverige och störst i hela Europa!

Meetic: Besök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *