MATCH.com

Match.com grundades 1995 i USA och har under dessa 15 år växt till att idag finnas representerat i över 240 olika länder med ett totalt medlemsantal på över 15 000 000! I Sverige har man funnits sedan 2002 och är nu den största datingtjänsten* med över 400 000 svenska medlemmar. Som resultat av detta erbjuder Match.com en av dom enklaste sätten att träffa någon såväl från Sverige, som utlandet. Genomsnittsmedlemen är mellan 25 och 45 år, där en majoritet är välutbildade och fördelningen mellan storstad och småstad relativt jämn. 25% av de kontakter som tas på svenska Match.com görs med medlemmar från andra länder.

Vid tiden för uppstarten förlitade sig i princip alla datingtjänster på en enkel sökfunktion där man själv letade bland medlemmarna efter vissa egenvalda kriterier, på en viss plats, i en viss ålder etc. Match.com introducerade sedan Matchfinder där sidan istället presenterade lämpliga partners utifrån dom intressen och egenskaper man angett på sin egen profil vilket var något av en revolution. Som medlem hos Match.com har du tillgång till såväl matchfinder som den enklare sökningen vilket ger dig valfrihet utifrån vad du känner dig mest bekväm med.

En annan unik funktion hos Match.com är möjligheten att skicka meddelanden anonymt vilket är bra om man känner sig lite blyg. Som en extra trygghet så godkänner Match.com alla bilder och profiltexter manuellt vilket minimerar risken för bedrägerier och annat icke önskvärt.

Gränssnittet på Match.com är väldigt enkelt att sätta sig in i vilket gynnar nybörjaren men det enorma utbudet gör att även den som är van vid online-dating bör registrera ett konto hos dem. 15 års erfarenhet på dating-marknaden ger resultat och under exempelvis 2006 fann mer än 500 000 singlar sin kärlek på Match.com.

REGISTRERA DIG GRATIS PÅ MATCH.COM

* Enligt mätföretaget ComScores mätningar mars 2007.

One thought on “MATCH.com”

  1. Pingback: | Datingsidor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *