FIRSTDATE

Firstdate har på kort tid etablerat sig som en av dem mer aktiva datingsidorna. Genom seriös marknadsföring via exempelvis annonser och tv-reklam har man nått ett mycket gott resultat. Singlar i olika åldersgrupper från hela Norden samlas här och en ny medlem registrerar sig var 30:e sekund. Därmed är Firstdate den idag snabbast växande av Skandinaviens datingsidor!

Man har valt ett enkelt och beprövat användargränssnitt som gör att alla, oavsett erfarenhet kan påbörja kontakt med andra singlar på bara några minuter. Detta är givetvis en bidragande orsak till den höga aktiviteten och snabba tillväxten. En annan är att man lyckats attrahera killar och tjejer över ett stort åldersspann. Resultatet återspeglas i att man har redan har över 70 000 svenska medlemmar!

Som medlem är du högt värderad hos Firstdate och man är lyhörd för dina åsikter vid vidareutveckling av tjänsten. Nya medlemmar bjuds även på guldmedlemsskap under dom första 48h timmarna för att man ska kunna uppleva fördelarna av samtliga funktioner. Väljer man sedan att fortsätta som guldmedlem så få man dessutom ta del av Firstdate:s generösa och unika träffgaranti*. Ett starkt bevis på att det är värt att satsa på Firstdate är att över 70% av deras guldmedlemmar har träffat någon att tycka om!

REGISTRERA DIG GRATIS PÅ FIRSTDATE

* Om Du blir Guldmedlem i 6 eller 12 månader och inte lyckas träffa någon får Du allt tillbaka!

One thought on “FIRSTDATE”

  1. Pingback: | Datingsidor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *