Ensam mamma söker, på spraydate

Att singeltjejer, t.o.m de som är kända från TV i ensam mamma söker registrerar sig på datingsidor är inget ovanligt. Vi har tidigare kunnat läsa om Madelene Broman som anslöt sig till Match.com efter att hon medverkat i “ensam mamma söker” 2009 utan framgång. En twist för i år är dock att samtliga deltagare i årets version av ensam mamma söker finns representerade på Spraydate!

Du har alltså chansen redan nu att få gå på date med någon av de sex singel-tjejerna som valt att ställa upp i TV3:s reality-program:

Nathalie, 41
Från: Södermanland. Barn: Kille 13 år och tjej 10 år. Yrke: Redovisningskonsult.

Miriam, 34
Från: Uppland. Barn: Kille 5 år. Yrke: Städerska.

Jennifer, 27
Från: Småland. Barn: Kille 5 år, tjej 2 år. Yrke: Operatör inom Livsmedelsindustrin.

Jenny, 38
Från: Uppland. Barn: Två killar 10 och 7 år. Yrke: Polis.

Cecilia, 39
Från: Skåne. Barn: Två tjejer 8 och 6 år. Yrke: Lärare.

Linda, 33
Från: Dalarna. Barn: Kille 4 år. Yrke: Matinspiratör.

Dock är det inte så enkelt att du bara kan söka upp tjejerna på Spraydate och påbörja din dialog med dem utan TV3 har givetvis försäkrat sig om att inte mista en singeltjej innan programmet börjat. Således slussas du automatiskt vidare till en ur casting-personalen för ensam mamma söker som för dialogen med dig och sedan avgör om du är en av de lyckliga som ska få försöka vinna någon av tjejernas hjärta i tv-sändningen.

Nå, singelkillar vad väntar ni på? Här har ni världens chans att dels få en chans på någon av det sex singeltjejerna och dessutom få medverka i TV!

Registrera dig på SprayDate redan idag!

Fakta om SprayDate:

Svenska SprayDate var den första av alla datingsidor i Sverige och startade redan 1999.  Man har idag omkring 800 000 medlemmar och fördelningen mellan könen är 40/60 där 40% utgör kvinnor. Medelsnittsåldern ligger på 34år och 80% av medlemmar är över 25år (minimum-ålder för medlemsskap är 18år).

Varje dag görs cirka 70 000 besök på SprayDate och medlemmarna skickar omkring 500 000 kärleksmeddelanden till varandra varje vecka. Under dess levnadstid 450 000 singlar från Spraydate har gått på en date minst en gång och av dessa har närmare 150 000 inlett ett förhållande med någon de träffat via SprayDate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *