Artikel: Ensam Mamma Söker på Nätet

Under hösten har vi kunnat följa Madelene, Ulrika och Helena i deras sökande efter kärleken i TV3. Dessa tre singel-mammor har under ett flertal veckors dating tvingats välja bort en efter en av sina beundrare. Detta för att slutligen stå med enbart en kavaljer kvar som förhoppningsvis levde upp till deras förväntningar på drömprinsen.

För Madelene slutade det dock inte som för dem andra då hon valde bort även den sista av sina beundrare. I en intervju får vi det bäst beskrivet med hennes egna ord: “Jag har ett sånt starkt liv som singelmamma så jag kände att jag inte ville ta in någon om det inte var helt rätt. Jag är så himla stolt över mig själv, att jag inte blev kär i kärleken.”*

Detta innebär dock inte att Madelene på något vis gett upp drömmen om att finna kärleken. Nej, istället har hon valt att göra det geniala draget som vi här på datingsidor.com alltid förespråkar. Hon har nämligen registrerat sig på en av våra rekommenderade datingsidor, Match.com.

Detta ökar givetvis hennes chanser att finna kärleken astronomiskt, då hon går från 11st potentiella killar till flera hundratusen i ett drag. Vi råder samtliga singlar som vill hitta kärleken att följa Madelenes exempel och registrera er på våra rekommenderade datingsidor. Är ni redan registrerad på någon av dom så prova gärna på någon av dom andra, det ökar bara chansen ytterliggare.

För er singel-killar som önskar en chans till date med Madelene har vi bara ett råd: Registrera er på Match.com redan idag, innan det är försent!

Vi på datingsidor.com önskar Madelene och er andra lycka till i ert sökande!

 

Fakta om Match.com:

Svenska Match.com har funnits sedan slutet av november 2002. Genomsnittsmedlemen är mellan 25 och 45 år, där en majoritet är välutbildade och fördelningen mellan storstad och småstad relativt jämn. 25% av de kontakter som tas på svenska Match.com görs med medlemmar från andra länder.

Match.com var i senaste mätningen (2006) internationellt störst av världens datingsidor enligt mätningsföretaget comScore Media Matrix. Match.com driver mer än 32 abonnemangsbaserade datingsidor på fler än 18 olika språk och finns på sex olika kontinenter. Internationellt har Match.coms nätverk mer än 15 miljoner medlemmar. 

Under mätåret, 2006 fann mer än 500 000 singlar sin kärlek på Match.com.

*Källa: Expressen.se

One thought on “Artikel: Ensam Mamma Söker på Nätet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *