EDARLING

eDarling är något av en uppstickare bland Sveriges datingsidor, men internationellt sett (framförallt i Tyskland) har man visat att man har vad som krävs för framgång. En del av eDarlings lyckade etablering på den hårt konkurrens-utsatta marknaden beror troligen på konceptet med kraftfulla verktyg i grunden och lättanvänt gränssnitt på ytan. 

eDarling ser seriöst på dating och med kraftfulla matchmakingverktyg har man lagt sitt fokus på att hjälpa sina singlar hitta en livskamrat snarare än en tillfällig flirt. I samband med registreringen använder man sig av vetenskapligt framtagna frågor kring bland annat dina behov, krav, mål och din syn på ett lyckligt förhållande vilket används för att ta fram en personlighetsprofil. eDarling använder sedan denna för att vetenskapligt och erfarenhetsmässigt matcha dig mot andra singlar. På detta sätt har man skippat momentet där du som användare själv måste söka upp andra singlar och låter istället tjänsten föreslå passande partners utifrån din personlighet.

Som vi nämnde så använder eDarling ett överskådligt gränssnitt där du lätt kan navigera. Direkt när du loggar in ser du en översikt på dina partnerförslag, du ser antal meddelanden och antal personer som har besökt din profil. Varje dag blir du tillsänd nya partnerförslag och du kan själv avgöra om du vill ta kontakt med dem eller inte. Du har möjlighet att sortera dina partnerförslag på ett sätt som passar dig. Du kan exempelvis lägga till partnerförslag som favoriter. Du kan även ta bort partnerförslag från din lista, då kan varken du eller partnerförslaget kontakta varandra eller se varandras profiler.

Att eDarling tar sina användare på allvar märks då man granskar alla profiler och bilder manuellt innan de godkänns och tillåts på sajten. Du som användare har även goda möjligheter att kontakta eDarling om du har frågor eller funderingar. Som kontaktmedel erbjuder man såväl e-post som telefon (vardagar 8-17) vilket är förhållandevis ovanligt för datingsidor.

eDarling har en jämn könsfördelning, nästan lika många män som kvinnor har en profil på sajten. eDarling finns idag i nio europeiska länder och expanderar snabbt vilket visar att dating via eDarling fungerar och att du har stora chanser att träffa en partner.

REGISTRERA DIG GRATIS PÅ EDARLING

One thought on “EDARLING”

  1. Pingback: | Datingsidor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *